Kuchař Ridi je v nemocnici s covidem: Tohle mu poslal jeho kamarád Matěj Ruppert!

Matěj Ruppert a Emanuele Ridi 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. dubna 2021 12:00

Kuchař Emanuele Ridi se nakazil covidem-19. Jeho kolega a kamarád Matěj Ruppert mu proto poslal do nemocnice povzbudivý vzkaz!

Jak vás již server stars24.cz informoval, oblíbený televizní kuchař Emanuele Ridi se nakazil covidem-19. Jeho stav byl natolik vážný, že musel být dokonce hospitalizovaný. Podle jeho přítelkyně Sáry má italský kuchař žijící v České republice středně těžký průběh choroby.

Zpráva zasáhla Ridiho kolegu a kamaráda Matěje Rupperta. „Můj velký kamarád Emanuele Ridi bohužel leží v nemocnici, tak jsem se rozhodl, že ho na dálku podpořím alespoň takhle Italskou večeři,“ uvedl na instagramu.

Přidal i fotku, na které je několik druhů sýra, klobása nakrájená na kolečka či olivy. „Kamaráde, koukej se brzy uzdravit, ať můžeme vyrazit za dalšíma zážitkama do tvé otčiny,“ vzkazuje parťákovi do nemocnice zpěvák.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Matej Ruppert (@ruppertmatej)

Ruppert a Ridi spolu točí zábavné kulinářské cestopisy. Jako Matěj a Manu se už vydali do Říma a následně i na ostrov Capri, divákům pak ukazovali všemožné italské speciality a specifika jednotlivých regionů a konfrontovali je s kuchyňskými tradicemi české kotliny.

Témata: Matěj Ruppert Emanuel Ridi Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)