Těhotná Ornella Koktová: Unavená, neupravená, bordel jak v tanku!

Ornella Koktová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. dubna 2021 18:30

Čas do porodu Ornelly Koktové se pomalu blíží. Jak sama přiznává, třetí těhotenství je pro ni už náročné, takže by jí ani nevadilo, kdyby si ji už nechali v porodnici!

Ornella Koktová a její manžel Josef se už připravují na příchod dalšího potomka. Jejich druhorozený syn Sven sice 1. dubna oslavil teprve první narozeniny, už brzy se ale i se starším bráškou Quentinem dočkají malé sestřičky. Koktová totiž otěhotněla velmi brzy po druhém porodu.

S tím, jak se klíčový den blíží, je to pro ni ovšem obtížnější. A to nejen proto, že je její těhotenství od počátku rizikové. A i když se na sociálních sítích ukazuje vždy dokonale upravená a nalíčená, teď udělala výjimku, aby ukázala, jak je mateřství občas náročné.

Na první pohled by někteří Ornellu Koktovou ani nepoznali. „Unavená, neupravená, bordel jak v tanku, v útlumu...ale šťastná. Asi hodinový mazlení se Svenem mě neskutečně posílilo...a zároveň při představě, že mi jednou vyroste, i dojímalo. Hormony už fakt jedou naplno...“ posteskla si na facebooku.

Po velikonočních svátcích se pak vydala do porodnice na kontrolu. „Dneska monitor...srandovní bylo, že mě položily sestřičky na stejný lehátko jako minulý rok se Svenem. A ta jedna mi dokonce řekla, že jsem měla tenkrát i stejnej svetr. No jo, když já už skoro nic jinýho přes tu holku neoblíknu,“ naoko si postěžovala přímo z lůžka.

Jak sama přiznává, ani by se příliš nezlobila, kdyby si ji u Apolináře rovnou nechali. „No, už je to celkově tak náročný, že by mi to nevadilo,“ přiznala Koktová, kterou čeká císařský řez.

Témata: Ornella Koktová