Ewa Farna zatoužila po moři: Manžel ji přichystal pořádné překvapení!

Ewa Farna 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2021 13:16

Spousta celebrit už to v uplynulých týdnech nevydržela a odjela do zahraničí, mnohé známé osobnosti ale cítí, že to není úplně vhodné. Sedí proto radši doma. I když už by také rády odjely někam ven.

Ewa Farna se k tomu přiznala na sociální síti, kde fanouškům přetlumočila rozhovor s manželem. „Chtěla bych fakt už někam k moři, víš, že by si Arťa hrál na písku, my s drikem, pohoda, jakoby nějak na samotce, ale v exotice, déčko ze slunce, lepší nálada, rozumíš,“ řekla prý na úvod.

Její Martin se ale ukázal jako zásadový muž. „Vždyť nemůžeme cestovat ani mezi okresy, ani na svátky nevidíme rodinu, tak to fakt nemůžeme nikam jet přece, to je úplně proti smyslu těch opatření,“ připomněl své ženě.

„Ale vždyť tady je ta situace snad nejtíživější, a už mi fakt hrabe furt doma, potřebuju někam vypadnout. Navíc všichni na tom instáči se chlubí Dubají nebo Kanárama, víš jak, tak bych taky chtěla, písek, palmy,“ odvětila zpěvačka.

Nakonec se mohla cítit jako u moře i doma, stačilo, aby na chvíli odešla na záchod. Manžel promítl moře na televizi a připravil jí lehátko. „No, Dubaj to není, ale snaha se cení,“ konstatovala Farna.

Témata: Ewa Farna