Lucka Bílá ohlásila PŘEKVAPENÍ PRO FANOUŠKY! Tohle pro ně chystá k narozeninám!

Lucie Bílá 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

5. dubna 2021 21:30

Zpěvačka Lucie Bílá plánuje na své 55. narozeniny, které připadnou na 7. dubna, potěšit lidi on-line koncertem vysílaným na webu Divadla Lucie Bílé, jehož je spolumajitelkou.

Na streamovaném vystoupení, které bude k dispozici zdarma, zazpívá ze scény dříve známé jako divadlo Ta Fantastika za doprovodu skupiny vedené Petrem Maláskem.

Původně měla mít Bílá narozeninový koncert v pražské Lucerně, musela ho však kvůli pandemické situaci odložit. "Streamovaný koncert je příležitost, jak alespoň zprostředkovaně oslavit narozeniny s lidmi a jak jim dát nějaký dárek. Cítím, že teď je doba, kdy mohu trochu splatit příznivcům to, co pro mě dělají celou moji kariéru, a potěšit i ty, kteří by si třeba nemohli lístek na můj koncert koupit," uvedla.

Populární zpěvačka a muzikálová herečka je ráda, že se může připojit kdokoliv, třeba lidé z domovů pro seniory. "Nemají to teď jednoduché, když se nemohou vidět se svými příbuznými," podotkla. Vedle dalších charitativních aktivit je Bílá patronkou projektu Ježíškova vnoučata, v jehož rámci mimo jiné posílá klientům domovů pro seniory vlastnoručně vyrobené šperky.

Témata: Lucie Bílá