Anička Slováčková popsala měsíc boje s celulitidou: Jak se jí daří?

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2021 16:46

Anička Slováčková je velká bojovnice, o čemž nás přesvědčila, když soupeřila se zákeřnou rakovinou. Nyní vyzvala na souboj celulitidu, už měsíc podstupuje zvláštní terapii. Jak zabírá?

Anička Slováčková se podle svých slov již měsíc „natírá bahýnkem“, proto už může posoudit, zdali tato terapie zabírá. Fanouškům, kteří by to chtěli také zkusit, o tom poreferovala na sociální síti.

„Kde stoprocentně vidím výsledek, tak je břicho. To se mi dalo do pohybu dost slušně a odtud ta celulitida zmizela úplně,“ uvedla na instagramu. Naopak na paže nemělo bahno žádný efekt. „Ale já mám pravou ruku po operaci, často natýká, tudíž to beru dost s rezervou,“ svěřila se.

Dcera slavných rodičů jej aplikovala i na stehna. „Jsou podle mě o dost víc vyhlazené a na nějakých místech celulitida ustoupila. Nebudu říkat, že všude, protože bych lhala a to nechci,“ napsala k nim a ještě se vyjádřila ke stravě a pohybu.

„Tenhle měsíc jsem měla prakticky stejný jako každý jiný. Stravu jsem dodržovala stále s krabičkama s tím, že jeden den v týdnu jsem měla cheat day a pohyb - snažím se každý den ujít aspoň 6 kilometrů a když je síla, tak skočím na kolo a lehce si zaposiluju. Musím prostě postupně. Furt se necítím fyzicky úplně ve svý kůži, tak nechci přepálit začátek,“ dodala.

Témata: Anna Slováčková