Agáta Hanychová: Palčivé otázky zůstávají nezodpovězeny!

Agáta Hanychová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2021 10:16

Cestování je v době koronaviru svázáno řadou pravidel, z nichž mnohá podle fanoušků porušila Agáta Hanychová při cestě do Rakouska. Neváhali jí tedy položit několik otázek. Odpovědí se ale nedočkali.

Agáta Hanychová už je sice zpátky doma v Česku, ale její nedávný výlet do Rakouska zůstává pro některé uživatele sociálních sítí velkým tématem. V případě cestování do zahraničí totiž platí kvůli koronaviru jistá pravidla.

Podle českého ministerstva zahraničí platí v Rakousku po příjezdu do země desetidenní karanténa. Po návratu do Česka má zase člověk vyplnit příjezdový formulář a zároveň podstoupit antigenní nebo PCR test. Následně musí předložit druhý PCR test, a to nejpozději do 5 dnů od příjezdu. Do doby předložení druhého negativního testu je nutná samoizolace.

Někdejší modelka přitom už sdílí fotky z pražské náplavky. Není tedy divu, že otázky, zdali absolvovala povinnou karanténu, respektive jak ji obešla, zůstávají z její strany nezodpovězeny.

„Na to vám přece neodpoví. Do Rakouska se ani v současné době za turistikou nesmí! Takže asi tak, co na to říct?“ napsala jedna diskutující. „Já se spíš divím, že to ještě hází na sociální sítě. Vybaví se mi ta hlášky z Vesničky střediskový: Hlavně o tom všude kecejte, vy blbouni,“ přisadila si další.

Témata: Agáta Hanychová