Veronika Kopřivová o životě s covidem: Snad to brzo uvidíme i v Česku!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2021 15:03

Život během epidemie vypadá v jednotlivých zemích různě, o čemž se na nedávné dovolené přesvědčila na vlastní oči Veronika Kopřivová. Těhotná kráska následně vyjádřila naději, že také v Česku přijdeme na něco lepšího.

Veronika Kopřivová se v těhotenství rozhodně nepřetěžuje, už podruhé během něj odjela na dovolenou do zahraničí. I tentokrát už je ale zpátky doma. „Osm dní v Dubaji uteklo rychle,“ konstatovala.

V Emirátech nebyla poprvé, na Arabský poloostrov se vrátila navzdory tomu, že první dojem nebyl dobrý. „Musím říct, že Dubaj se mi zalíbila až při druhé návštěvě, takže jsem ráda, že jsem ji dala šanci. Bylo tam super,“ uvedla tentokrát.

Modelka a nastávající maminka ocenila především jednu věc, o které si v Česku zatím můžeme nechat jen zdát. Panují zde totiž přísná opatření kvůli špatné epidemické situaci.

„Hlavně bylo osvobozující neslyšet tolik dní o covidu a být zase v destinaci kde život funguje i přes různá opatření, které se striktně dodržují. Vím, že je to v nedohlednu, ale snad se už brzy podaří skloubit bezpečnost občanů a zároveň chod ekonomiky a normálního života,“ dodala Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová