Jitka Zelenková šokovala účesem: Posmívali se mi, ale je to takhle nejlepší!

Jitka Zelenková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2021 13:36 | Aktualizováno: 3. dubna 2021 22:02

Každý aprílový žert se nevyvede, ale občas se někomu podaří lidi zaskočit. Tentokrát se to povedlo Jitce Zelenkové, která šokovala změnou účesu. Dnes ale přišlo ze strany zpěvačky vysvětlení.

Jitka Zelenková ve čtvrtek šokovala fanoušky fotkou s rovnými vlasy, na které u ní nejsme zvyklí. Jenže se tak trochu zapomnělo, že je apríl. Dnes tedy přišlo vysvětlení, které začalo tvrzením, že si s vlasy prošla složitou a dlouhou cestou.

Zpěvačka přiznala velké strasti. „Když jsem začala zpívat a měla jsem takové krátké afro, posmívali se mi, že jsem jako opice. Zkoušela jsem rovné vlasy, které jsem si žehlila normální žehličkou, krátké, dlouhé, blonďaté, tmavé, ale stejně jsem nakonec zjistila, že ty moje divoké kudrny jsou to nejlepší,“ konstatovala.

„Ze včerejší fotky to možná vypadalo, že jsem se zbláznila a ostříhala je. Ale ne, sami jste někteří poznali, že to byla jenom paruka,“ přiznala s tím, že šlo zkrátka o aprílový žert.

Zelenková na závěr popřála lidem, aby si užili Velikonoce navzdory probíhající epidemii. „Je Vás tady postupně čím dál víc, což mě moc těší a jsem moc ráda, že se tady můžeme potkávat,“ dodala.

Témata: Jitka Zelenková