Libor Bouček ke smrti Kellnera (†56): Je mu líto jedné věci!

Libor Bouček 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2021 10:40

Největším tématem tohoto týdne je smrt miliardáře Petra Kellnera, ke které se vyjadřují i některé celebrity. Po Monice Absolonové si řekl své také Libor Bouček, jenž lituje jedné věci.

Libor Bouček měl potřebu se především vyjádřit k tomu, jak o Petru Kellnerovi (†56) mluví po jeho smrti i ti, kteří ho moc neznali. „Zemřel táta čtyř dětí. Úspěšný. Bezúhonný. Akcentující svoji rodinu. Její bezpečnost. A spokojenost. Svůj volný čas, záliby, touhy, stesky, pocity nikdy nesdílel. Nechtěl. Nemusel,“ spustil na instagramu.

Moderátor zmínil, že miliardář se dal na podnikání, což mohl od začátku 90. let udělat každý. „Ale podstatné je jeho dílo. Jeho vlastní. Osobní. Nikoliv vaše,“ konstatovala tvář stanice CNN Prima News.

„Žijeme v zemi, kde je požár sousedovy stodoly hitem. Nota bene událost tragická. Ale je výsadou gentlemanů a vzdělaných lidí o věcech, o kterých nevím nic, mlčet. Nespekulovat. Nekombinovat. Nedrbat. Jen vyjádřit upřímnou soustrast. Anebo nic,“ uvedl.

Podle Boučka vede k takovému poznání dlouhá cesta. „Obzvlášť s vědomím, že popravy za hradbami města byly vždy senzačním lákadlem. Je mi to jen líto. V první řadě skon někoho, kdo byl tak inspirativní. V druhé řadě hon lovců na nebránící se kořist,“ dodal.

Témata: Libor Bouček Petr Kellner