František Nedvěd má důvod k radosti: Pokrok v boji s nemocí!

František Nedvěd 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2021 9:05

František Nedvěd neprožívá právě nejšťastnější období svého života, přesto má v těchto dnech důvod k radosti. V boji s vážnou nemocí totiž došlo k pokroku, bez kterého by hrozilo, že už nikdy nebude vystupovat.

Závěrem loňského roku přiznal František Nedvěd, že se u něj rozvinula závažná nemoc. Tou dobou už nějaký čas sváděl boj s rakovinou, která většinou vyžaduje velmi radikální léčbu.

Chemoterapie se na slavném hudebníkovi podepsala, v novoroční zdravici informoval fanoušky, že mu neslouží hlas. Nedávno ale přešel na šetrnější léčbu a výsledky už se podle všeho dostavily.

Nedvěd prozradil serveru super.cz, že se mu hlas před 14 dny vrátil. „Den ode dne se to zlepšuje, byla to ohromná radost. Rodina mě už okřikovala, abych na ně nekřičel,“ svěřil a konstatoval, že zatím je to tak na 75 %.

Koncem dubna navíc čeká člena slavné bratrské dvojice očkování proti koronaviru, proto už spřádá plány do budoucna. „Hlasivky moc šetřit nebudu, protože jakmile se to rozvolní a bude moct být koncert, tak pojedu,“ dodal.

Témata: František Nedvěd