Vladimír Mišík rozesmutnil fanoušky: Konec s koncerty kvůli zdraví!

Vladimír Mišík 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2021 12:45

Není žádným tajemstvím, že Vladimíra Mišíka už nějaký čas trápí zdravotní potíže. Všichni ale věřili, že jeho dnešní oznámení nikdy nepřijde. Populární muzikant oznámil, že už nebude vystupovat.

Vladimír Mišík ještě předloni oslnil fanoušky i kritiky novou deskou, za kterou obdržel hned několik hudebních Cen Anděl. Moc koncertů ale s aktuálním repertoárem kvůli opatřením neobjel. Dnes navíc oznámil, že už ani neobjede.

„Vážení přátelé, již delší dobu posmutněle přemýšlím o chvíli, kdy se budu muset pod tlakem svých zdravotních problémů rozhodnout jak dál. Taková chvíle nastala paradoxně v těchto dnech, kdy se stejně koncertovat nesmí,“ uvedl na facebooku.

Legendární rocker se fanouškům omluvil a připomněl, že se dlouho snažil vystupovat i přes zvyšující se dávky léků. „Neradostně přiznávám, že jsem donucen ukončit koncertní činnost,“ konstatoval.

„Poslední průšvih je bolestivé onemocnění levé ruky artrózou, a tak s povzdechem ukládám svého akustického Gibsona do futrálu,“ dodal Mišík, jehož sdělení rozesmutnilo celou českou hudební scénu.

Témata: Vladimír Mišík