Sexy Aneta Krejčíková: V těhotenství jsem to udělat nemohla, ale teď...

Aneta Krejčíková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. dubna 2021 13:23

Herečka Aneta Krejčíková (29), která se proslavila díky roli Gábiny Pumrové v seriálu Ulice, se rozhodla k velkému kroku. Zapojila se do výzvy environmentální organizace Greenpeace a na měsíc se úplně vzdá masa!

Herečka Aneta Krejčíková alias Gábina z Ulice se rozhodla spolu s dalšími zapojit do výzvy hnutí Greenpeace. „EKOvýzva nabízí 7 různých možností, jak se změnit svůj životní styl a pomoci tak přírodě. Vyber si tu svou, přidávej příspěvky, inspiruj ostatní a hlavně si udělej radost a vyzkoušej něco nového,“ uvádí hnutí.

Zájemci si mohou například zvolit, že budou kupovat jen lokální potraviny, vzdají se auta a budou chodit pěšky či jezdit hromadnou dopravou, nebo budou kupovat výrobky bez palmového oleje.

Krejčíková si zvolila, že se z ní dočasně stane vegetariánka. A to i přesto, že sama přiznává, že miluje trhané vepřové s barbecue omáčkou. Na druhou stranu si ale maso umí i odepřít.

„Pojedu měsíc bez masa, což se nebude dít poprvé. S vegetariánstvím a veganstvím koketuju už delší dobu, jen v těhotenstvích to moc nešlo,“ prozradila na instagramu herečka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta)

Sama sice říká, že lidem nechce kázat, přesto by byla ráda, kdyby někoho svou aktivitou také inspirovala. „Každopádně kecy o tom, jak moc jsme rozežraný a konzumní společnost a o tom, jak vysoce neekologický je celý proces “výroby” masa, psát nebudu. Pojď do toho se mnou. Uleví se i Tvýmu tělu. Budem se navzájem inspirovat a držet,“ apeluje na své fanoušky.

Témata: Aneta Krejčíková Greenpeace