Slováčková prozradila: Problémy nechává osudu! Jak to pak dopadá?

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2021 10:36

V probíhajícím sčítání lidu je otázka víry nepovinná, třeba zpěvačka a herečka Anička Slováčková se nad ní ovšem zamyslela nahlas na sociální síti. K čemu na základě svých životných zkušeností dospěla?

„Já si tak nějak vždycky říkám, že to co se má stát, to se prostě stane a nic s tím neuděláme. To je asi tím pádem víra v osud? Často se přistihnu u toho, že některé problémy, které zrovna řeším, odevzdávám právě osudu… Nebo času… Jednoduše si řeknu, že čas ukáže, co se má stát. A ono to tak opravdu je,“ konstatovala hned na úvod.

Pro Aničku Slováčkovou už si přitom osud přichystal jednu velkou zkoušku, kterou byl boj s rakovinou prsu. Možná i na základě této zkušenosti uvedla, že psychice i řešení daného problému občas prospěje, když na něj nemyslíme a nesnažíme se jej vehementně vyřešit.

„Prostě ji pošleme tam někam nahoru/do vesmíru/k Bohu/kam jen chcete a budeme důvěřovat, že se nám ukáže ta správná cesta, či problém dozraje a kladně se vyřeší. A když ne, tak z toho stejně v obou případech přijde nějaké ponaučení pro příště, před kterým bychom neměli zavírat oči, protože pokud se z toho neponaučíme, stane se to znovu,“ napsala.

Podle Slováčkové má všechno svůj čas, proto se říká, že trpělivost růže přináší. „Už ale neznám přísloví o tom, jak těžké je tu trpělivost mít,“ dodala herečka a zpěvačka.

Témata: Anna Slováčková