Jiří Langmajer přiznal: Nechci, aby mi volali nas*aní diváci!

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2021 14:55 | Aktualizováno: 2. dubna 2021 22:02

Změna životního stylu u Jiřího Langmajera je dobře patrná. Slavný herec nyní přiznal, proč se pro ni před časem vlastně rozhodl. Nechce se tomu věřit, že se to někdy stalo, ale prý nechce být vystaven nevoli ze strany diváků.

Co se Jiří Langmajer před jistým časem objevil na sociálních sítích, nelze si - pokud tedy patříte mezi jeho fanoušky - nevšimnout, že se v současnosti hodně věnuje nejrůznějším sportovním aktivitám. Překážkou mu nejsou ani platná protikoronavirová opatření.

Některé lidi to v jeho případě tak překvapilo, že na to byl dokonce dotázán ve vysílání Českého rozhlasu. Jeden z nejpopulárnějších tuzemských herců vysvětlit, že to má dva důvody.

Tím prvním je stárnutí. „To, co udělalo z kavárenského povaleče sportovce, to je věk. To tak chlapi kolem padesátky začnou blbnout a mají pocit, že jim ujíždí vlak, tak to chtějí rychle dohnat,“ nechal se slyšet.

„A za druhé a to je na tom fantastické, to je práce. Já pořád ještě dostávám role, kdy se musím svlékat, někdy i úplně donaha, takže bych nerad, aby mi někdo zavolal, že si koupil lístek do kina a že je nasr*nej,“ konstatoval Langmajer.

Témata: Jiří Langmajer