Bouřlivák Tomáš Řepka promluvil: Dřív bych za tohle musel zaplatit!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. dubna 2021 20:50

Fotbalista a bývalý reprezentant Tomáš Řepka (47) má za sebou pořádně divokou minulost. Některé věci ale jako aktivní sportovec dělat nesměl. A jak se zdá, teď se to všechno pokouší dohnat!

I když je už Tomáš Řepka ve fotbalovém důchodu, pohybu se nevzdal. Sportuje i se svou přítelkyní Kateřinou Kristelovou. „První letošní bruslení na Letný se Spartou v zádech,“ napsal k fotce, na které má na nohou kolečkové brusle.

Když ještě hrál fotbal na profesionální úrovni, musel dodržovat přísná pravidla, která se týkala třeba sportu ve volném čase. Musel si totiž dávat pozor na to, aby se nezranil a tím neoslabil svůj tým! „V kariéře jsme za podobný sporty měli pokuty. O to víc si to užívám teď,“ přiznal.

Kromě toho se ale Řepka ještě věnuje i studiu – momentálně ale pouze na dálku. „Trenérská licence B. Distanční výuka. Dneska jsou na programu herní principy a taky emoční vazba. Něco přesně pro mě!!! Zdravím všechny studenty,“ vzkázal všem Řepka, který se na hřišti proslavil jako pořádný bouřlivák.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová