Hanychová navzdory uzávěře zvedla kotvy: Alespoň neprovokuj, píší jí na sítích!

Agáta Hanychová si vyrazila do Rakouska. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2021 9:59

Zatímco mnoho známých osobností se snaží jít v této těžké době příkladem, Agáta Hanychová navzdory uzávěrám jednotlivých okresů zvedla kotvy a zamířila do zahraničí. Nemůže se tedy divit kritice, která se na ni snesla.

Agáta Hanychová zažívá v osobním životě neustálé vzestupy a pády, momentálně platí spíš to druhé. Nevyšel jí totiž ani zatím poslední vztah s podnikatelem a truhlářem Adamem, kterého tak už na jejím instagramu neuvidíte.

Zato tam spatříte aktuální fotku, ze které je patrné, že si dvojnásobná maminka vyrazila za hranice, konkrétně do Rakouska. „Výletnice. Posílám energii. Když se vše s…, je potřeba zvednout na chvilku kotvy,“ konstatovala.

Cestování někdejší modelky v době přísných protikoronavirových opatření, která jsou v Česku nyní v platnosti, se však celkem pochopitelně stalo terčem kritiky některých uživatelů sociálních sítí.

„Tak hlavně že jsou okresy zavřený,“ píše se v jednom z komentářů. „Když už musíš nutně stále něco porušovat, tak tím neprovokuj normální lidi, co respektují nařízení… asi tam jsi zase služebně, že?“ stojí v dalším příspěvku.

Témata: Agáta Hanychová