Kamila Nývltová čelila za dorty pro zdravotníky kritice: Sama měla pochyby!

Kamila Nývltová napekla dobroty pro trutnovské zdravotníky 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. března 2021 20:22

Profesi zpěvačky se Kamila Nývltová v současnosti věnovat nemůže, proto se ukazuje jako zdatná cukrářka. Dorty před nějakým časem upekla pro zdravotníky, jenže ji za to někteří lidé kritizovali. Jak tento nápad hodnotila ona sama?

Kamila Nývltová se před časem pochlubila, že upekla dortíky pro oddělení trutnovské nemocnice. Jenže evidentně tím alespoň u některých lidí vzbudila vlnu nevole, což je zvlášť v dnešní době nepochopitelné.

Zpěvačku konkrétně obviňovali z toho, že se chtěla zviditelnit, což kategoricky odmítla i s ohledem na to, že tam tou dobou ležel její zvukař. „Normálně se nad ničím nezastavuji, ale tohle mě tentokrát dost zamrzelo, že jsou někteří lidé opravdu tak hloupí a dokážou ze sebe vypustit takové věty,“ svěřila se.

Nyní pro Český rozhlas již s odstupem času uvedla, že to bylo to nejmenší, co mohla udělat. "Popravdě jsem se toho nejdřív hrozně bála, aby si neřekli, přijede zpěvačka, přiveze nám zákusky a co my s tím. Tak jsem si ještě ráno v autě říkala, jestli to není takové blbé, ale nebylo," nechala se slyšet.

"Potom mi ještě ty sestřičky psaly, že opravdu moc děkují. A hlavně mě potěšilo, když mi napsaly, že to bylo dobré. Na tom mi vždy nejvíc záleží. Byla to úplná maličkost, ale chtěla jsem to udělat," dodala Nývltová. 

Témata: Kamila Nývltová