Vendula Pizingerová ukázala neobvyklé foto: Rodina plná naháčů?

Vendula Pizingerová s rodinou 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. března 2021 13:33

Vendula Pizingerová (49) se pochlubila na sociálních sítích neobvyklou fotografií, kterou pořídil její malý synek. Momentka ukazuje, jak to u Pizingerů vypadá, když jsou sami!

„Tak to je první fotka, co vyfotil malej Joska,“ pochlubila se Pizingerová. „Mi mlátil ručičkou do telefonu,“ upřesnila, jak chlapeček pořídil svůj první snímek. „Řika se, že každej fotí, jak to vidí sám. Takže syn pořád vidí nahatýho tatínka,“ směje se na svém instagramu.

Jedním dechem ale dodává, že její manžel se doma nahý nepromenáduje! „Přitom má na sobě kraťasy. Ty jo, vypadáme jak rodina nudistů,“ posteskla si naoko Vendula Pizingerová. „Aspoň, že psi maj chlupy. Já tedy taky chodím oblečená, páč je mi pořád zima. A Kuba, ten se schovává před foťákem! Je taky vetšinou oblečenej,“ ujišťuje fanoušky.

Vendula má z prvního manželství se skladatelem Karlem Svobodou šestnáctiletého syna Jakuba. I když mají chlapci mezi sebou velký věkový rozdíl, zdá se, že k sobě mají blízko! „Občas se mi ho povede s malým zachytit a je to tak krásný! Dva bráchové! Ale pod pohrůžkami nemůžu ty fotky zveřejňovat. Tak tady alespoň část naši rodiny… A mne naopak nefotí vůbec nikdo. No nic!“ postěžovala si.

O něco později ale ukázala, že to není tak úplně pravda. „Jedinej, kdo pochopil moji včerejší výtku, byla moje tchyně! No proste jsme kámošky už dlouho! Tak já jí taky porodila vnuka! A to se u nej kámošky cení,“ připomněla Pizingerová, že její manžel je vlastně syn její blízké přítelkyně.

Jako důkaz přidala několik společných snímků. „Po těch nespacích nocech je to někdy horor, jak jsem zmačkaná. Mimochodem podobnou fotku mám svoji s mámou na vítání občánků,“ zavzpomínala. I její maminka prý nosila podobný drdol, jako má teď na fotkách ona sama. „Čím jsem starší, jsem jí víc podobná,“ dodala.

Témata: Vendula Pizingerová