Kristelová a Řepka toho mají plné zuby? Prostě se sebrali a...

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka 19

Autor: Hrušková, stars24.cz

31. března 2018 13:03

Kolem nich se v poslední době řeší opravdu závažné kauzy. Není tedy divu, že si potřeboval Tomáš Řepka se svojí přítelkyní Kateřinou Kristelovou odpočinout v klidu, kde je nikdo nezná. Na Velikonoce odjeli do Irska, kde si užívají zaslouženého klidu.

Kateřina Kristelová na své sociální sítí zveřejnila, že odlétají pryč a nyní si užívají jen společný čas v Irsku. Důvodem zřejmě byl chaos, který kolem sebe za poslední dobu mají a chtěli trochu klidu. Ani trochu se jim nedivíme. S bývalým fotbalistou totiž řeší různé spory, a i když tvrdí, že se jí hádky s bývalou manželkou Tomáše Vlaďkou Erbovou netýkají, je jeho partnerkou a je mu oporou.

Tomáš Řepka řeší již delší dobu spory se svojí bývalou manželkou Vlaďkou Erbovou. Nyní se rozběhl nový soudní proces, který má rozhodnou o nové výši výživného na syna Marcuse a také o častějších návštěvách. Každý z nich tvrdí něco jiného a kde je pravda se buď dozvíme časem, nebo také nikdy. Každopádně se nedivíme ani jedné straně, že potřebují dovolenou.

U soudu se zřejmě potkají i kvůli erotickým inzerátům Vlaďky Erbové, které měl na internet údajně uveřejnit právě její bývalý manžel Tomáš Řepka se svojí nynější partnerkou Kateřinou Kristelovou. Určitě by si oba bývalí manželé přáli, aby už soudní tahanice skončili, bohužel se zdá, že se bez soudů nedokážou dohodnout na ničem.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová Vlaďka Erbová