Poperou se na oslavě? Felix Slováček si pořádně zahrává!

Felix Slováček 16

Autor: Hrušková, stars24.cz

31. března 2018 12:01

Felix Slováček již nějakou dobu žije se svojí milenkou Lucií Gelemovou v jedné domácnosti. Ke své manželce, ale jezdí také, proto se rozhodl, že jeho životní ženy seznámí. Na oslavě jeho 75. narozenin, která se koná 29. května v divadle Hybernia, budou přítomny obě dámy. Jak to asi celé dopadne?

Momentálně o své oslavě ještě moc mluvit nechce, protože nerad plánuje dopředu. Událost je až za dva měsíce a do té doby se toho může ještě hodně změnit. Ovšem na jeho kulatiny si již mnozí lidé koupili lístky a těší se na koncert.

„Pozvu samozřejmě Dádu, stejně jako Lucii, a nevidím na tom vůbec nic špatného. Obě jsou moje rodina,“ uvedl Slováček deníku Aha. Vypadá to tedy, že s milostným trojúhelníkem nemíní přestat. Uvidíme tedy, jak si jeho životní partnerky sednou, bude to totiž jejich první setkání tváří v tvář.

Dáda Patrasová, ale mluví jinak. Prý nebyla pozvaná a na žádnou oslavu nepůjde. Pravdou je, že není ani na plakátech koncertu uvedena jako účinkující. „Proč bych měl zvát Dádu někam půl roku dopředu?!“ Felix se divil, na oslavu narozenin se podle jeho názoru nezve dopředu.

Osudové ženy Felixe Slováčka se v lásce moc nemají a již v minulosti o sobě neříkaly příliš hezké věci. Takhle například mluvila Patrasová o nové přítelkyni svého muže. „Ona říkala, že má ráda staré lidi, že si rozumí se svým dědečkem. Felix už je 14 let v důchodu. Nechat se vydržovat důchodcem je docela ošklivé. Napadají mě slova jako příživnictví, parazitování, vydírání a gerontofilie.“ No na klidnou oslavu to rozhodně nevypadá.

Témata: Dagmar Patrasová Lucie Gelemová Felix Slováček