Matěj Stropnický to měl jednodušší! O Výměně promluvil i Krejčík, smysl to prý mělo!

Matěj Stropnický s partnerem a druhým párem, který se účastnil Výměny manželek. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2021 15:39

Není pochyb, že Matěj Stropnický to měl ve Výměně manželek jednodušší než jeho partner Daniel. Také on o této zkušenosti poreferoval na sociálních sítích. Jak se mu líbilo v druhé rodině?

„Spousta našich známých z naší sociální bubliny nás za přijmutí téhle nabídky bude hejtovat. Teda vlastně už hejtuje. Ale já vám řeknu, že si za tím rozhodnutím stojím,“ napsal Daniel Krejčík, který podle svých slov poznal partu skvělých lidí. Sám prý doufá, že otevřel oči lidem, co si myslí, že „gayové by neměli mít k dětem přístup blíž než na dva metry“.

Potvrdil také, že i známému páru šlo v pořadu o peníze. „Přispělo se nám něco na zámek a druhá rodina může za odměnu od Novy jet na první společnou dovolenou nebo hodit něco do kasičky pro děti,“ konstatoval.

„Smekám před všema maminkama a tatínkama na mateřský, za těch 10 dnů jsem naspal dohromady asi 30 hodin, vařil v kotlích dvakrát denně, přebaloval, rýsoval kružnice, pověsil asi milion kusů prádla, učil tatínka, kterej se musí setsakramentsky otáčet, aby to všechno uživil, jak má svoje děti poslouchat a bejt pro ně parťák,“ uvedl herec.

Daniel si prý od spousty lidí vyslechl, že pro herce není vhodné objevit se v reality show. „Oukej, moc mi to tam nesluší, jsem dost nevyspalej, permantně od někoho poblitej a prvních volnejch dvacet minut na to, abych šel do vany, jsem si taky našel asi až po třech dnech. Ale já chtěl bejt hercem, abych lidem otevíral oči. A myslím si, že se to povedlo. Pro mě to mělo smysl určitě,“ podotkl.

Témata: Daniel Krejčík Výměna manželek Matěj Stropnický