Velká proměna Aničky Slováčkové: Chci už nechat tu šedivou Anču ve skříni!

Anna Slováčková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. března 2021 17:14

Herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková přivítala jaro opravdu originálním způsobem! Protože k jaru patří veselé barvy, rozhodla se obarvit nejen své vlasy! Z blondýnky je tak barevná dračice!

Anička Slováčková se toho nebojí! I když si ji fanoušci pamatují spíše jako blondýnku, teď vsadila na veselé barvičky a výrazně změnila účes! „Byl nejvyšší čas na nějakou změnu. A jaro je pro mě odjakživa hrou barev,“ svěřila se herečka a zpěvačka v jedné osobě.

V minulosti kvůli rakovině o vlasy dokonce přišla a tak si užívá, že si může zase hlavu nabarvit! „Chci už nechat tu šedivou Anču ve skříni a trochu se zas nadechnout života,“ vysvětluje, proč se rozhodla k tak radikálnímu kroku.

Kromě fialové barvy na vlasy si pořídila i fialovou rtěnku. A i když to může znít divoce, Aničce to opravdu sluší! „Fialová je moje oblíbená barva snad od základky. Nedávno se mě někdo ptal, jakou barvu by měla moje aura - fialová byla jasná odpověď,“ dodává Anička Slováčková.

Její změnu chválí nejen její fanoušci, ale i kolegové a kamarádi. „Aničko, tobě sluší vždycky všechno, ale je to tou duší tvojí, ta všechno přepere i když ti někdy ujede ruka. Krásná jsi,“ vzkazuje jí na instagramu Mahulena Bočanová.

Nadšená je i zpěvačka Marta Jandová, která se do Aniččina nového účesu úplně zamilovala. „Super!“ přidal se i zpěvák Martin Schreiner, který se proslavil třeba díky show Tvoje Tvář má známý hlas.

Témata: Anna Slováčková