Bočanová to schytala za cestu na Kanáry: Ostrý vzkaz lidem, bude nekompromisní!

Mahulena Bočanová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. března 2021 10:11

Cestování celebrit k moři leží v současnosti v žaludku mnoha lidem, kteří mají úplně jiné starosti. Terčem kritiky se v uplynulých dnech stala také Mahulena Bočanová, která si vyrazila na Kanárské ostrovy. Co odtamtud lidem vzkázala?

Mezi českými celebritami už to před nějakým časem vřelo kvůli tomu, jak se některé na sociálních sítích chlubí fotkami z dovolené v zahraničí, zatímco obyčejní lidé často řeší v Česku existenční potíže. Kritice se nevyhnula ani Mahulena Bočanová.

Známá herečka vyrazila i s dcerou na ostrov Tenerife. „Udělala jsem dceři pár krásných dnů tady, dokud to jde. Já jsem šťastná i za tu roušku, když můžete vzít dítě na hřiště nebo zmrzlinu, musíme se s tím smířit, aby zase bylo dobře,“ napsala.

O tom, že se stala terčem nevybíravé kritiky, svědčí následující příspěvek, v němž se obrací na uživatele sociálních sítí. „Zlatíčka, na tomto profilu je pozitivita, klid, láska a optimismus. Je otevřený lidem stejného ražení, kdo chce prudit, bloknu ho,“ vzkázala jasně.

„Nesledujte mě. To je easy. Život už je dost složitý i bez vašich hejtů. Děkuji za pochopení a mějme se rádi. Hlavně sami sebe, tam vše začíná,“ dodala Bočanová.

Témata: Mahulena Bočanová