Veronika Žilková má za sebou očkování proti covidu-19. Tohle prozradila po druhé dávce!

Veronika Žilková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. března 2021 11:04 | Aktualizováno: 27. března 2021 22:03

Herečka Veronika Žilková (59) už má za sebou obě dávky vakcíny proti covidu-19! Přiznává sice, že měla jisté obavy, přesto ale neváhala. Očkování za sebou má i její sedmadevadesátiletá maminka!

Herečka Veronika Žilková se pochlubila, že už má za sebou druhou dávku vakcíny proti covidu-19. Jak je to možné? Kromě hraní se totiž Žilková věnuje i výuce, vede oddělení herectví na Mezinárodní konzervatoři Praha.

Díky tomu se tak mohla nechat naočkovat přednostně, stejně jako ostatní učitelé. „Dnešní druhá dávka očkování ve společnosti ostatních neznámých učitelek byla jako schůzka starých známých. Sdílené obavy při první i druhé dávce nás sblížily,“ přiznala Žilková na sociálních sítích.

Nedávno se také pochlubila, že i jí se týká on-line výuka. „Učit on-line znamená studentům dodávat chuť do učení. Jsou to skvělí onlineherci,“ pochvalovala si svoje studenty Žilková.

Očkování proti covidu má za sebou už i její matka Olga. „Babička je po očkování a vše úplně v poho. Miluju,“ informovala prostřednictvím instagramu před pár týdny dcera Žilkové Agáta Hanychová.

Témata: Veronika Žilková očkování Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)