Libor Bouček: Dojemná zpověď o roli otce! Není nic krásnějšího než…

Libor Bouček 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2021 15:00

Liboru Boučkovi to trvalo dlouho, než našel tu pravou, se kterou se dočkal vytouženého potomka, syna Alberta. O roli otce nyní oblíbený moderátor poreferoval svým fanouškům. Jak ji zatím zvládá?

Uplynulo už pět týdnů od chvíle, co se Libor Bouček stal otcem. Podle svých slov až postupem času začíná chápat novou roli. „Je to nový druh lásky a odpovědnost,“ konstatoval.

Místo otázky „Jak se máš?“ si prý teď zvyká na dotaz „Jak vám to jde?“. „Nejlepší odpověď – skvěle,“ poradil nastávajícím rodičům. Ocenil také existenci jednoho prostředku, kterého není nikdy dost.

S příchodem nového člena rodiny se moderátor stal „dojatým pilotem doprovodného vozidla, podporovatelem a vykonavatelem přání a potřeb“. „Samozřejmě je to vše obklopeno láskou, ale je mi jasné, že pro mnohé nemusí být jednoduché novou roli přijmout. S věkem to jde snáz,“ svěřil se.

I časově to teď Bouček má celé jinak. „Z údajů jako bývalo za deset půl nebo přesně ve čtvrt, se postupně přesunete k obecnějším pojmům jako odpoledne, zítra nebo možná zítra. Je to bezpečnější,“ podotkl.

Především je to ale radost. „Neexistuje asi krásnější pohled než na kompletní rodinu. Rodiče usínající ve chvílích, kdy to jde a dítě ve chvílích, kdy se mu chce. Není to klišé, nikdy jsem nebyl šťastnější,“ uzavřel Bouček svůj příspěvek.

Témata: Libor Bouček