Agáta Hanychová: Definitivně se zbavila výrazného pouta k Prachařovi!

Agáta Hanychová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2021 10:22

I když je jejich vztah dávno minulostí, Agátu Hanychovou donedávna stále pojila k Jakubu Prachařovi jedna konkrétní a hodně viditelná věc. Už i té se ale modelka definitivně zbavila. O čem je řeč?

Agátě Hanychové se povedlo definitivně zúčtovat s jedním z pozůstatků nepovedeného manželství s Jakubem Prachařem. To se rozpadlo již před delší dobou, ona sama už od té doby zkusila štěstí v několika jiných vztazích.

Od chvíle, kdy bylo jasné, že svazek s hercem a moderátorem směřuje k nevyhnutelnému konci, hledala modelka cestu zpět ke svému dívčímu příjmení. Třeba na sociálních sítích si ho změnila už dávno.

Úředně ale návrat k příjmení Hanychová vyřešila až v těchto dnech. Od začátku tohoto týdne se opět může prokazovat občankou se svým původním jménem. Dokonce už k tomu měla jednu příležitost.

Moderátorka totiž serveru blesk.cz prozradila, že ji kvůli přestupku zastavili policisté. „Naštěstí byli milí. Řekla jsme jim, že mi přece nemůžou zkazit radost z nového příjmení, a oni řekli, že mě stejně znají jako Hanychovou, a ne Prachařovou,“ svěřila se.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař