Lucie Vondráčková: Nový muž v jejím životě? Zpěvačka prozradila, co se kolem ní teď děje!

Lucie Vondráčková je v poslední době spojována s hercem Milanem Evčevem 20

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. března 2021 14:54 | Aktualizováno: 29. března 2021 22:03

Zpěvačka Lucie Vondráčková (41) je od rozvodu terčem zájmu nejen médií! Všechny totiž zajímá, jestli už se v jejím životě objevila nová láska. Po jejím boku se už sice za tři roky vystřídalo hned několik mužů, vždy šlo ale jen o její kolegy a spolupracovníky. Oficiálně je ale zpěvačka stále sama!

Lucie Vondráčková si své soukromí poměrně pečlivě střeží. Přesto se čas od času spekuluje, jestli si už po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem nenašla nového partnera. I když ji média spojovala už s několika muži, zpěvačka trvá na tom, že je stále sama!

Tentokrát se kolem ní údajně točí herec Milan Enčev (41). Ostatně na jeho profilu na instagramu je možné najít několik jejich společných fotografií. „Říkala jsem si, že to nechám plavat... ale nenechám. Zas mi přisuzují dalšího kolegu. Po Sámerovi je to můj herecký spoluhráč Enčev,“ posteskla si na sociálních sítích Vondráčková.

Jak sama zdůrazňuje, jejich vztah je pracovní. „Teď jsme spolu dotočili jednu pěknou věc s režisérkou Terezou Hirsch a panem Donutilem. Chápu, že kromě práce u mě nemají příliš o čem psát, protože rozhovory moc nedávám a o soukromí nemluvím, ale chci, abyste to věděli vy,“ vzkázala Lucie svým věrným fanouškům.

Připomíná, že je už tři roky single. Doma má dva svoje chlapy – syny Adama a Matyáše. „A je nám fajn. Pokud by se objevil někdo, kdo tuhle naší rodinnou láskodynamiku změní, tak se o ten pocit s vámi ráda podělím,“ slibuje zpěvačka světu. Články o tom, že randí s tím nebo oním jsou podle ní jen „beletristické fabulace“.

Na zprávu o tom, že by mezi Vondráčkovou a Enčevem mohlo něco být, nedávno zareagoval i sám herec, který se objevuje například v seriálu Slunečná. „Lucko odoláš? Jsem totiž neodolatelný. Alfasamec!!!!!“ smál se před pár dny herec.

Témata: Lucie Vondráčková Milan Enčev