Zemřela Hana Hegerová: Reagují Farna či Bílá i ministr kultury!

Hana Hegerová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2021 16:16

Paní zpěvačka, nezaměnitelná osobnost. Reakcí na odchod legendární zpěvačky a první dámy českého šansonu Hany Hegerové přibývá. A prakticky všichni mluví jen v superlativech.

Jak vás stars24.cz informoval, dnes odpoledne dorazila smutná zpráva o úmrtí Hany Hegerové (†89). Od té chvíle se na její odchod množí reakce obyčejných lidí, ale i kolegů či politiků.

Hegerová pochopitelně ovlivnila mnoho svých následovnic, co se vydaly za pěveckou kariérou. „Sbohem, paní zpěvačko,“ vzkázala na instagramu Ewa Farna. Společnou fotku pak jako vzpomínku sdílela Lucie Bílá.

„Netřeba žádných slov. Naše srdce zní v jejích písních, její hlas byl svědkem našich radostí i smutků. Hana Hegerová je nezaměnitelná, jedna jediná. S úctou a poděkováním, paní Hegerová. Odpočívejte v pokoji,“ napsal zase na facebooku producent Janis Sidovský.

Na twitteru se pak vyjádřilo také Ministerstvo kultury i jeho šéf. „Hana Hegerová celý život dělala něco strašně důležitého - zvedala laťku naší populární hudby a vkusu. Vyznačovala se zvláštní zdrženlivostí a mírou odstupu od hlavního proudu šoubyznysu. Její osobnost byla nezaměnitelná,“ konstatoval ministr Lubomír Zaorálek.

Témata: Hana Hegerová Lucie Bílá Ewa Farna Janis Sidovský Ministerstvo kultury