Karel Gott opět dostal fanoušky do kolen! Splní se jim sen, ve který už ani nedoufali!

Karel Gott 18

Autor: Hrušková, stars24.cz

30. března 2018 13:59

Karel Gott se na nějakou dobu fanouškům neukázal. Všechny zajímalo, co za tím vězí a nyní už víme, co bylo důvodem. Chystá velkou věc, na kterou čekali zpěvákovi příznivci dlouhou dobu. Přijde jeho nové album.

Karel Gott bude vydávat nové album. Fanoušci jsou nadšení a už teď se moc těší. CD velkého umělce mělo vyjít již koncem února, bohužel zpěvák onemocněl a byl hospitalizován v nemocnici, právě díky tomu se vydání protáhne.

Podle deníku Aha se už chystají finální přípravy a fotografie k nové desce. Slavík si nechal udělat na své album snímky od fotografa Ondřeje Pýchy. Spolupráci s ním si už v minulosti Gott velmi pochvaloval.

„Budou na něm novinky, které mi napsalo několik autorů. Jedna z nich se jmenuje Ta pravá a je od Marka Ztraceného. Tuhle píseň také budu zpívat na mém červnovém koncertu v pražské O2 areně,“ sdělil Karel Gott.

Karel Gott prodělal rakovinové onemocnění a nějakou dobu nestál před svými fanoušky. Návrat ale pořádá vskutku velkolepý, nejen novou desku, ale také obrovský koncert v O2 areně. Nyní se prý cítí opravdu dobře, a tudíž mu nic nebrání vrátit se zpět ke své milované profesi.

Témata: Karel Gott