Zemřel Pavel Krejča (†76): Martinová mu poděkovala za krásné písničky!

Věra Martinová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2021 9:09

Ve věku 76 let zemřel o uplynulém víkendu skladatel Pavel Krejča, v minulosti složil řadu hitů pro známé hudebníky. Spolupracoval také s Věrou Martinovou, která nemohla nechat jeho odchod beze slov.

Podle informací webu blesk.cz zemřel Pavel Krejča (†76) v sobotu, příčinou smrti byla podle všeho mozková příhoda. Navíc se potýkal s dalšími zdravotními nešvary, trápila ho cukrovka, navíc si měl projít i covidem-19.

Skladatel a muzikant spolupracoval s řadou známých zpěváků, namátkou můžeme jmenovat třeba Václava Neckáře, legendu české country Michala Tučného nebo Petra Spáleného, pro kterého napsal píseň Plakalo bejby.

Pro Věru Martinovou pak napsal slavné hity Až na vrcholky hor a Nebe, peklo, ráj. Právě ona věnovala zesnulému spolupracovníkovi krátkou vzpomínku na svém facebookovém profilu.

„Pavle, moc děkuju za krásné písničky i za Tvůj humor. Věřím, že to tam někde se spoustou skvělých kamarádů úžasně rozjedeš… A to ‚někde‘ určitě existuje, protože jinak bych nechápala, proč se tam ubírá tolik kvalitních lidí a spousta nepotřebných zůstává,“ napsala.

Témata: Pavel Krejča Věra Martinová