Stropnického partner promluvil: PRVNÍ SLOVA o Výměně manželek!

Matěj Stropnický 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2021 17:01

Nova si pro tento týdne přichystala opravdu netradiční Výměnu manželek, kde se mihnou dvě známé tváře, bývalý politik Matěj Stropnický a jeho partner. Právě Daniel Krejčík o jejich účasti v pořadu konečně promluvil.

Daniel Krejčík se na instagramovém profilu obrátil na své fanoušky, protože mu prý chodí k Výměně manželek strašně moc zpráv. Zájem lidí o účast páru v pořadu ho prý trochu až zaskočil.

„Mě teda překvapuje, kolik z vás se na to kouká, má to rádo nebo to má jako guilty pleasure nebo cokoliv. Já vám k tomu samozřejmě něco řeknu, ale až potom, co to odvysílají v telce, což je teďka ve středu,“ uvedl na krátkém videu.

Podle upoutávky zveřejněné Novou to přitom bude právě on, koho čeká ta méně vděčná role. Vymění si totiž místo s manželkou z druhého páru a v její rodině jej dle všeho čeká plno práce.

„Jak si mladý bezdětný Dan, partner Matěje Stropnického, poradí v osmičlenné domácnosti, ve které je i malé miminko? Dokáže si zasloužilá matka Martina odpočinout na zámku, který prochází rekonstrukcí?“ píše v ní televize.

Témata: Matěj Stropnický Daniel Krejčík Výměna manželek