Tvoje tvář má známý hlas: Marek Lambora prozradil, co je na show speciální!

Tvoje tvář má známý hlas, ilustrační foto 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2021 16:20

Již letitou stálicí české televizní zábavy je show Tvoje tvář má známý hlas, která odstartovala další řadu. Ta ale bude oproti těm předchozím něčím výjimečná. Pravdu prozradil Marek Lambora.

V neděli se opět vrátila na televizní obrazovky díky Nově show Tvoje tvář má známý hlas, tentokrát ve speciální podobě, což divákům ve svém příspěvku na sociální síti připomněl jeden z porotců.

Konkrétně to byl Marek Lambora, který si tuto roli zkouší poprvé. „Zapomeňte na všechno, na co jste u této show byli zvyklí, protože tohle bude řada plná šampionů!“ konstatoval s ohledem na to, že soutěží účastníci předchozích řad.

„Pro mě jsou to šampioni už jen proto, že mají odvahu zúčastnit se této show znovu, ačkoli ví, jak náročné to je, ale žerty stranou, jsou to opravdu matadoři, kteří vás nenechají v obýváku ani v klidu sníst popcorn,“ uvedl.

Sám herec známý ze Slunečné radši zkouší něco nového. „Já mám tu čest poprvé v životě usednout na židli porotce. Budu přísný, nevrlý, zatvrzelý a náročný nebo naopak? No, myslím, že už mě znáte,“ vzkázal divákům.

Témata: Tvoje tvář má známý hlas Marek Lambora