Eva Decastelo baví fanoušky: Tohle schovává ve svém archivu!

Eva Decastelo 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. března 2021 13:10

Moderátorka a herečka Eva Decastelo je jako chameleon! Dokazují to její fotky z mládí, kterými se pochlubila na sociálních sítích. V minulosti vystřídala řadu účesů, hlavou jí teď vrtá především jedno. Neměla by se zase nechat ostříhat?

Kadeřnictví a salony krásy jsou už dlouhou dobu zavřené. Ženy, které touží po radikálnější proměně účesu či vzhledu, si tak budou muset ještě nějakou chvíli počkat. Herečka a moderátorka Eva Decastelo tak alespoň sáhla do archivu, aby se pochlubila tím, jak v minulosti vypadala!

„Myslím, že tohle vás pobaví. Tak šel čas,“ směje se Decastelo nad sérií šesti snímků. Na některých má blond hřívu, na dalších mikádo a na jiných dlouhé vlasy. Některé fotografie zaskočily i ji samotnou! „Jako tvl, kdo mi řekl, že blond je dobrá,“ kroutí hlavou jedna z hvězd seriálu Slunečná.

Její proměny ocenili nejen příznivci, ale i kolegové. „Hustýýýý,“ zírá herečka Kateřina Hrachovcová. „Taková hezká cikánečka si bývala,“ přisadila si moderátorka Agáta Hanychová.

Pak Eva vytáhla další archivní obrázek. Na něm má vlasy sice tmavé, ale za to hodně krátké. „Rok asi tak 2000? Že bych se zase ostříhala?“ nadhodila. To ale její kamarádky i některé fanoušky pořádně vyděsilo. „Ne neee,“ směje se herečka Barbora Mottlová. „Ježišmarjaaaaaa, já to říkám pořád!“ chválí ji naopak za nápad kolegyně Tereza Brodská.

O tom, že by se mohla vrátit ke kratším vlasům, už Decastelo mluvila dřív. Na myšlenku ji přivedla fotka pořízená v době jejího prvního těhotenství. i tehdy se ptala, jestli by se neměla ostříhat. Tím své příznivce rozdělila na dva tábory - podle jedněch jí sluší víc delší vlasy, podle dalších by jí ale prý taková změna jen prospěla! 

Témata: Eva Decastelo