Hrdý otec Tomáš Klus: Jedno z dětí má geny po tatínkovi!

Klusovi u vánočního stromku. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2021 15:40

Nebylo by asi překvapením, kdyby se alespoň některé z dětí Tomáše Kluse vydalo v jeho stopách za kariérou hudebníka. Písničkář už u jedné z ratolestí rozpoznal talent. Co z toho bude?

Tomáš Klus na instagramovém profilu zveřejnil fotografii piana, na kterém je dětskou rukou psaný text písně o několika verších. Jak slavný hudebník prozradil, jejím autorem je dcera Josefína.

„Dnes jsem se rozdojímal u kapely Přírodní piano, kterou založila Jos. Píseň Kam půjdu já, tam půjdeš Ty je rozhodně na dobré cestě k hitu léta,“ uvedl na sociální síti a sám fanouškům popsal, jaké byly jeho začátky.

Datují se do doby čtvrtstoletí nazpět, kdy napsali první píseň společně s kamarádem Lukášem. „S kazetou, na které nic nebylo, a přebalem tištěným na mámině inkoustové tiskárně jsme chodili po Třinci a balili holky na sen o kapele,“ svěřil se.

„Na táboře pak poprvé zaznělo: ‚Povězte mi, co se stalo, když se mi nic neozvalo. Vytočil jsem snad jiný číslo, když se mi na displeji ukázalo písmo - tato linka není k dosažení‘. Byl to megahit, jenom jsme to věděli jenom my dva s Lukem,“ dodal Klus.

Témata: Tomáš Klus