Tereza Fajksová popsala porod: Nesnesitelná bolest, ale výsledek stál za to!

Tereze Fajsková se narodil syn. (16.3.2021) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2021 14:55

Tereza Fajksová před pár dny přivedla na svět synka, ale oproti jiným slavným maminkám si porod pořádně vytrpěla. Přiznala to na instagramovém profilu, kde popsala, co se v porodnici dělo.

Tereza Fajksová se v tomto týdnu stala dvojnásobnou maminkou a hned po porodu konstatovala, že jí dal syn Sebastien pořádně zabrat. „Co si budeme povídat, fakt to bolí a i přes to, když člověk omdlévá, má třesavku a bolestí křičí, dá se to přežít,“ prozradila v nedělním příspěvku.

V něm popsala, jak to v úterý probíhalo. V půl deváté ráno si podle svých slov vzala vyvolávací tabletku, následně se začaly dostavovat kontrakce po dvaceti vteřinách. „Bolí to, ale dá se to vydržet,“ uvedla modelka.

Bolest se však stupňovala, což pocítil i manžel. V jednu hodinu po poledni už to prý bylo k nevydržení. „Dáváme epidural. Užívám si nejkrásnějších 20 minut. Ve 14:20 přestává fungovat. Musím furt chodit, hlavička stále není tam, kde by měla být,“ popsala.

Od 15 hodin už to prý bylo peklo. „Neustálá potřeba tlačit. Nejde to. Malý se drží zuby nehty. Dává se oxytocin, pomáhá doktor, hodina tlačení, absolutní vyčerpání, mlha, soustředění se na vytlačení prcka,“ svěřila se.

V 16:40 pak měla Fajsková novorozeného potomka na hrudi a pocítila úlevu a pocit štěstí. A v půl deváté večer, po dvanácti hodinách, mohla odejít na šestinedělí.

Témata: Tereza Fajksová