Dalibor Janda: Jak přesvědčil dceru, že se vyhrabe ze zdravotních potíží?

Dalibor Janda s dcerou Jiřinou v Café 80’s 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2021 14:14

Dalibor Janda počátkem roku vystrašil fanoušky a především své nejbližší, když skončil v nemocnici. Dcera Jiřina nyní prozradila, jak ji slavný tatínek přesvědčil, že se ze všeho dostane.

Dalibor Janda v těchto dnech poprvé zavzpomínal na nepříjemné lednové chvíle, kdy mu zničehonic šlo o život. Náhle se mu tehdy přitížilo u oběda, vyšetření potvrdila srdeční příhodu. Mnohonásobný Zlatý slavík musel podstoupit operaci.

Nejvíc se o něj pochopitelně strachovali jeho nejbližší, včetně jeho dcery Jiřiny Anny Jandové. „Bylo to šílené, velmi náročné. Ještě náročnější bylo, když přišla po dvou dnech mediální vlna,“ přiznala zpěvačka pořadu ShowTime.

Dcera nosila zpěvákovi do nemocnice věci, i když osobně ho navštívit nemohla. Přesto dostávala dobré signály. „Nejvíc povzbudivým momentem pro mě bylo, když za mnou přišla sestřička a říkala, že jediné, na co si stěžuje, jsou bolavá záda,“ přiznala.

Definitivně pak věděla, že je všechno na dobré cestě, když se dozvěděla, že sestřičkám podepisuje cédéčka. „Je to nesmírný bojovník,“ dodala Jandová.

Témata: Dalibor Janda