Nemám na to psychicky! Syn Věry Špinarové končí!

Věra Špinarová 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

30. března 2018 11:35

Velmi těžký krok to byl pro syna Věry Špinarové Adama Pavlíka, když uspořádal na počest své maminky výroční koncert. Teď sdělil, že to bylo naposledy. Nemá prý na to, doprovázet jiné umělce, kteří zpívají písně jeho mámy.

Mimořádný koncert, který pořádal syn Věry Špinarové v Ostravar Aréně, byl pro všechny připomínkou na výjimečnou zpěvačku. Adam Pavlík celý večer doprovázel se svojí kapelou všechny účinkující, kteří zpívali písně zesnulé zpěvačky.

 „Její skladby už nikdy hrát nebudu! Nemám na to psychicky, abych doprovázel někoho jiného, kdo by zpíval máminy písničky,“ uvedl Pavlík deníku Blesk. Nyní plánuje spolupráci s Heidi Janků. Je pochopitelné, že to pro něj musel být srdcervoucí koncert a nechce ho opakovat. Zmínil se, že děkuje všem, kteří se účastnili. 

Adam celé představení sám organizoval a také psal scénář. Pozvaní umělci zpívali písně, které Špinarová už nestačila dozpívat na koncertu v Čáslavi. Tam se po dvou písních zhroutila na zem a po pár dnech v nemocnici bohužel zesnula. „Na mamku budu vzpomínat do konce života, protože to byla úžasná ženská. Nestihli jsme si říct všechno, co jsme chtěli,“ sdělil.

Témata: Věra Špinarová