Marek Ztracený se pochlubil: Takhle maká v době lockdownu!

Marek Ztracený 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. března 2021 20:30

Zpěvák Marek Ztracený (36) na sobě maká i v době koronaviru! Kvůli své partnerce se totiž rozhodl udržovat v dobré kondici a tak se pravidelně zavírá do posilovny!

Zavřené posilovny, bazény a wellness centra dělají mnohým vrásky. Odborníci varují, že lidé v době lockdownu mají tendenci tloustnout! Jak se ale zdá, toho se zpěvák Marek Ztracený bát nemusí! Dává si totiž pravidelně do těla!

Dělá to prý kvůli své snoubence! „Když už na mě doma musí Marcelka díky lockdownu koukat non stop - den co den, tak ať ji ten pohled alespoň trochu baví...“ vysvětluje, proč teď pravidelně cvičí.

A svaly na něm jen hrají! „Jestli ten lockdown brzy neskončí, tak se ze mě místo pianisty stane spíš stěhovák pian,“ směje se na instagramu hudebník, kterému koncertování před živým publikem už dlouho chybí. Fanoušky ale ujišťuje, že rozhodně rozhodnutí vlády o uzavřených posilovnách neporušuje! „Jedná se o soukromou posilovnu na půdě, aby to nevypadalo, že veřejně porušuji nařízení,“ uklidňuje všechny.

Jeho snahu ocenil i Ztraceného kolega a sportovec Václav Noid Bárta. „Dobře! Ty pracky jsou dobrý!“ nešetří chválou. „Díky, ale do tebe mám ještě daleko,“ odpověděl mu se skromností Marek. „Jen makej,“ podpořil ho také trenér Karel Frýd, který se proslavil jako „Plyšák“ z reality show Big Brother.

Témata: Marek Ztracený