Očkovací kalkulačka? Známá moderátorka ji zkusila a málem se rozplakala!

Laďka Něrgešová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. března 2021 18:10 | Aktualizováno: 24. března 2021 21:32

Očkování proti covidu-19 v České republice sice pokračuje, řada lidí si ale na vakcínu musí ještě počkat. Dokonce si mohou spočítat, kdy přibližně na ně vyjde řada. To si zkusila i moderátorka a herečka Laďka Něrgešová. A nestačila se divit!

Mnoho Čechů zaujala kalkulačka, podle které si mohou zájemci spočítat, kdy by se na ně mělo dostat s očkováním proti covidu-19. Zkusila si ji i moderátorka Laďka Něrgešová. Ta odpovídala na otázky ohledně věku, povolání či zdravotního stavu a nakonec jí vypadlo datum.

„Před vámi je ve frontě na první dávku vakcíny v celé České republice více než pět milionů lidí. Váš termín na očkování je květen příštího roku,“ přečetla si Něrgešová, co jí zmíněná kalkulačka ukázala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Laďka Něrgešová (@ladka_nergesova)

Ve videu, které zveřejnila na instagramu, se nejprve smála, nakonec ale smích přešel do zoufalého výrazu a téměř i pláče. Nakonec ale přidala jednu radu.

„Můžeme se očkovat pomocí soukromé vakcíny mimo očkovací systém,“ vysvětlila s lahví vína v ruce. „Na to kalkulačku nepotřebujete,“ vyzdvihla výhodu vína před vakcínou moderátorka.

Fanoušky ujistila, že její „vakcína“ byla uchována v lednici při nízké teplotě. „Doporučuju s druhou dávkou nečekat tři týdny,“ radí Něrgešová. „Tato vakcína má jednu nevýhodu, bude to chtít spousty dávek,“ směje se.

Témata: Laďka Něrgešová Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)