Dominika Gottová: Šokující zjištění! Ve Finsku skončila v léčebně!

Dominika Gottová se šekem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2021 13:33 | Aktualizováno: 18. března 2021 22:00

Osobní život Dominiky Gottové je v posledních týdnech plný zvratů. Po odchodu do Finska se v severské zemi rozhodla pro další radikální krok, který jí její okolí doporučovalo udělat již mnohokrát.

Ještě za života Karla Gotta (†80) se v médiích řešilo, že jeho nejstarší dcera měla problém s alkoholem a prášky, který přinejmenším hraničil se závislostí. Není divu, že i legendární zpěvák se snažil pomoci.

Dominika Gottová sice dávala čas od času najevo, že si problém uvědomuje, jenže řešit ho nechtěla. Nedávno navíc zmizela zpátky do Finska, takže nikdo nepředpokládal, že by v této věci došlo k posunu.

Podle informací deníku Blesk se tak ale stalo, přiznala to sama pacientka. „Snad táta z nebe vidí, že se snažím,“ prohlásila Dominika, která to v léčebně, kde je hospitalizována, zná od podzimu roku 2018, kdy tam byla kvůli nespavosti.

Gottová zároveň prozradila, že jí léčení nabízeli i v Česku, konkrétně v Praze. Tehdy ale odmítla, protože nechtěla být viděna lidmi, kteří ji znají. Ve Finsku má o poznání větší klid.

Témata: Dominika Gottová