Těhotná Pagáčová naříká: Chybí mi normální život, už aby bylo lépe!

Patricie Pagáčová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2021 11:26

Žhavá současnost cestování po světě opravdu nepřeje, i když to není něco úplně nemožného. Dobře to z vlastní zkušenosti ví i Patricie Pagáčová. Koronavirus zkrátka paralyzoval spoustu aspektů života.

Patricie Pagáčová byla v únoru na Maledivách, odkud fanouškům oznámila, že s manželem čekají prvního potomka. Dnes se ale na instagramu pochlubila již dva roky starou fotkou z jiné exotické destinace, a to z indonéského Bali.

„Musím říct, že se teď víc, než kdy jindy, vracím ve vzpomínkách. Nejen co se týká cestování, ale tak nějak obecně. Chybí mi to, chybí mi normální svět,“ svěřila se příznivcům na sociální síti.

Následně vyslovila přání, které má asi drtivá většina lidí nejen v Česku, ale po celé zeměkouli. „Tak moc bych si přála, aby se už situace zlepšila a mohli jsme se pomalu vracet k normálnímu životu,“ konstatovala Pagáčová.

„Vídat se s rodinou, přáteli, objímat se, zajít na kafe, na oběd, na pivo, na koncert, děti ve školkách a školách, žít. Taky to na mě už občas padá. Je to dlouhý. Vždyť jsme v tomhle už rok. Ach jo… Ale věřím, že se ta situace bude zlepšovat, věřím tomu!“ dodala herečka.

Témata: Patricie Solaříková