„Vyližte si všichni p*del!“ Tomáš Řepka poslal všem ostrý vzkaz, včetně Vlaďky Erbové.

Tomáš Řepka 28

Autor: Hrušková, stars24.cz

30. března 2018 6:23

Jak jsme vám již uváděli Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová mají napjaté vztahy plné hádek a soudů. Bývalý fotbalista už zřejmě nevydržel napjatou situaci, která kolem nich v poslední době je a poslal přes sociální síť ostrý vzkaz všem, kteří nestojí na jeho straně.

Bývalý fotbalista je v poslední době opravdu pod tlakem. Dusno, které mají se svojí bývalou manželkou Vlaďkou Erbovou, by se dalo krájet. Možná právě to ho donutilo k ostrému vyjádření. Ve videu vzkazuje všem, kteří po něm chtěli obhajobu nebo vysvětlení celé situace, kterou poslední dobou řeší. „Já se nemusím nikomu obhajovat,“ sdělil na sociální síti Kateřiny Kristelové. 

„Všem pseudofanouškům vzkazuji, vyližte si p*del,“ dodal ještě. Dále reagoval na sdělení Vlaďky Erbové k soudnímu jednání, které se konalo před pár dny. Nejvíce mu prý chybělo vyjádření, jak přišla k majetku, který má. Ironicky pak řekl, že to jen díky ní se měl celé roky dobře, protože to ona ho živila.

Kateřina Kristelová nezůstala v ústraní a i ona se k celé věci vyjádřila. Všem vzkázala, že se jí spor Tomáše a jeho bývalé ženy netýká a dále uvedla, že si má každý zamést nejdříve před vlastním prahem, než bude vznášet soudy. Prý se již brzy všichni dozví, jak to celé bylo a budou hodně překvapení. Jménem Řepky sdělila, že se k celé věci vyjádří, ale až se mu bude samotnému chtít.

Kateřina dále sdělila, že si nenechají zničit vztah a budou si dále žít vlastní život. Popřála všem krásné svátky a oznámila, že se právě chystají na dovolenou. 

Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová měli bouřlivý rozvod. Nevěděli však, že rozchodem to rozhodně nekončí. Neuměli se dohodnout v příměří prakticky o ničem, a tak následovaly hádky, obviňování a soudy. Vlaďka má společného syna Marcuse ve výhradní péči a s otcem se dítě nevidělo skoro rok. Tomáš tvrdí, že ho bude vídat až celý soudní spor skončí.

Další jejich kauzou jsou erotické inzeráty Vlaďky Erbové, které byly umístěny na internetové stránky. Bývalá modelka údajně netušila, kdo je za tak odporným činem a na policii podala trestní stíhání na anonymního pachatele. Až během vyšetřování policie se ukázalo, že je podezřelý právě její bývalý muž se současnou přítelkyní Kateřinou Kristelovou. Ti byli viděni na kamerovém záznamu v Lucembursku, kde byly inzeráty placeny.Tomáš Řepka s Kateřinou Kristelovou toto obvinění odmítají a několikrát se k němu ostře vyjádřili. 

Po rozvodu soud stanovil výživné na syna Marcuse se výši patnácti tisíc korun českých. Bohužel tuto částku Řepka odmítl platit, údajně kvůli své finanční situaci. Nyní je případ znovu otevřený a Tomáš chce platit pouze dva tisíce korun a vídat svého syna častěji.

V této kauze mezi bývalými manželi se každý z nich vyjadřuje docela jinak. Zatímco Tomáš tvrdí, že ho Vlaďka nechce za synem pouštět, ona říká, že se otec nechce stýkat s Marcusem ani na něj platit. I v případu erotických inzerátů vidíme rozdílné výpovědi a těžko říct, kdo z nich má pravdu. To ukáže až čas.

Témata: Tomáš Řepka Vlaďka Erbová Kateřina Kristelová