Řepka nabídl směšné alimenty! Kolik chce na syna platit?

Tomáš Řepka 15

Autor: Hrušková, stars24.cz

29. března 2018 14:08

Tomáš Řepka a jeho bývalá manželka Vlaďka Erbová mají nyní vyostřené vztahy. Kolem nich je poslední dobou mnoho sporů a jeden z nich řešili před pár dny u soudu. Bývalý fotbalista navrhl směšné výživné v hodnotě, která by dítě nikdy neuživila.

Tomáš Řepka má zřejmě zkreslené představy o výdajích, které jsou spojené s výživou dítěte. Nejde jen o stravu a oblečení, ale také o zájmy a případné volnočasové aktivity, které mít dítě sice nemusí, ale bez nich se špatně vyvíjí a ve škole ho to může odříznout od ostatních spolužáků.

Každý dospělý člověk si dokáže představit, co vše je možné koupit za dva tisíce měsíčně, které chce Řepka na syna platit. Moc toho není a už vůbec to nestačí na celý měsíc. Tento problém je ve většině rozvedených rodinách, kdy člověk, kterému zůstane dítě v péči doplácí víc než druhý z rodičů.

Tomáš se médiím k této situaci nevyjádřil, zatímco Vlaďka slovy nešetřila. Svěřila se, že po rozhodnutí prvního soudu má platit otec patnáct tisíc měsíčně a do teď obdržela jen pár korun. „Občas od něj přijde pětistovka, takže bych si vlastně polepšila,“ sdělila bývalá modelka médiím s ironií.

Spor mezi nimi tímto soudním jednáním nekončí. Zatím bylo první soudní stání a až čase ukáže, jak soud rozhodne. Navíc je čeká další soud ohledně erotických inzerátů. Vlaďka přiznala deníku Aha, že trestní oznámení podala na anonymního pachatele, to že se ukázalo, že inzeráty zaslal její bývalý manžel se svojí současnou přítelkyní Kateřinou Kristelovou ji velmi šokovalo a také zasáhlo. Netají se tím, že v jejích očích Tomáš klesl hluboko.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka