Kdo stojí za rozchodem roku? V krachu vztahu Dary a Rytmuse možná figuruje někdo třetí

Dara Rolins 16

Autor: Hrušková, stars24.cz

29. března 2018 16:51

Včera oznámili, na svých sociálních sítích, že je mezi nimi definitivní konec. Dara Rolins a rapper Rytmus po sedmi letech ukončili vztah. Dlouho to vypadalo na jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Teď je ale všechno jinak a mezi novináři dokonce koluje, že má možná Dara nového nápadníka.

Mnozí jejich vztah považují jen za reklamní tah. Ať je to jak chce, jejich soužití trvalo dlouho a vypadalo, že už bude napořád. Včera všechny zasáhla zpráva o jejich rozchodu. Oznámili, že i nadále budou přáteli a žádnou špínu na sebe házet nebudou.

Fanouškům Dary a Rytmuse bylo poslední dobou divné, proč se oba na fotografiích objevují každý zvlášť. V minulosti byly totiž jejich sociální sítě plné společných zamilovaných obrázků a videí. Zda se k sobě ještě vrátí je nyní nejasné, ale oba tvrdí, že za jejich rozchodem určitě nestojí nikdo třetí.

Podle serveru Pluska.sk má Dara nový objev. Ve svém videoklipu Miesta, se zpěvačka až nezvykle má k mladému fotbalistovi Davidovi a jejich pracovní vztah přerostl, podle slovenských médií, v něco víc. Společně prý vyrazili i na jednu party a možná nahradil právě urostlého Rytmuse.

Témata: Dara Rolins