Legendární Josef Laufer: Jak na tom je po roce v nemocnici?

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2021 16:00 | Aktualizováno: 17. března 2021 22:02

Josef Laufer by se sice těžko smiřoval s uzavřenými divadly, ale rád by byl alespoň zdravý, což také neplatí. Legendární herec a zpěvák už rok marodí, jeho příbuzní a přátelé však doufají, že se dá dohromady.

Dcera Josefa Laufera potvrdila, že už doopravdy uplynul rok od chvíle, co byl hospitalizován. „Přesně 15. března, a i když bych se velmi ráda podělila o nové informace, žádné nemám,“ řekla magazínu Sedmička.

Právě milovaná dcera Ester má informace z první ruky, od Vánoc se ale nedozvěděla nic o tom, že by se stav jejího otce zásadně změnil. „Já samozřejmě pořád věřím, že se zlepší, a stále pro to dělám, co mohu,“ svěřila se.

„Nicméně můj přínos je velmi malý a limitovaný ve srovnání s lékaři, zdravotníky a všemi, kdo se o tátu v této těžké době skvěle starají. Jim patří můj nesmírný obdiv a poděkování,“ dodala Lauferová.

Alespoň trochu se jí muselo ulevit před nedávnem, když dostala informaci, že její tatínek byl očkován proti nemoci covid-19. Koronavirová epidemie totiž stále nepolevuje, spíš naopak.

Témata: Josef Laufer