Anička Slováčková otevřeně: Už plánuje rodinu a děti?

Anna Slováčková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. března 2021 12:36

Herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková (25) přiznává, že už je ve věku, kdy se jí lidé stále častěji ptají na plány ohledně rodiny a dětí. I proto se rozhodla vysvětlit, jak to u ní skutečně vypadá!

Mezi českými celebritami nastal v době koronavirové doslova babyboom. Sociálním sítím často dominují fotky šťastných maminek a tatínků. „Celej instáč mám plný čerstvých maminek, plínek, kočárků a roztomilých obličejíčků,“ posteskla si Anička Slováčková s tím, že všem rodičům samozřejmě gratuluje.

Ona sama zatím v náručí chová jen svého kocoura. „Škoda, že Alex už nepije z lahvičky... Ale co není, může být,“ směje se zpěvačka. Otázkám ohledně mateřství se ale zatím vyhýbá. „Už jsem se asi dostala do věku, kdy mi poslední dobou spoustu lidí klade otázky, jestli plánuju dítě, rodinu atd. Hele upřímně, já už si neplánuju ani to, co si dám ráno k snídani,“ tvrdí Anička, která se před časem potýkala s rakovinou psu.

„Pokaždé, co se na to někdo zeptá, tak ve mně ty otázky dlouho rezonují a říkám si, jestli není něco špatně, že tyhle ambice posledních několik let vůbec nemám (snad i naopak) a jestli mi někdy vůbec ty hodiny začnou taky tikat (tím se samozřejmě často dostávám do hlubší krize),“ přiznává na instagramu.

Pravdou ale je, že jsou jí tyhle otázky nepříjemné – a to ať už je klade kdokoliv. „Nedokážu si představit, jak musí být těm, co se o miminko opravdu moc snaží a musí furt poslouchat 'tak kdy, co, už'... Na psychice člověka to určitě nepřidá, volte tedy slova a otázky ohledně takových témat co nejcitlivěji,“ radí všem Slováčková.

Přesto ale zůstává Anička otevřená všem alternativám. „Ale furt si říkám a uklidňuju se tím, že až to bude mít přijít, tak to přijde. Ostatně jako spoustu dalších věcí, co mi takhle do života přišlo. A čistě upřímně je to jeden z mých největších strachů. I to všechno kolem toho...“ vysvětluje herečka, která za pětadvacet let prožila mnoho dobrého i zlého.

Uvědomuje si zároveň, že být rodičem prostě není snadné. „Maminky, vás obdivuji, jak to zvládáte. Já na to zatím ty koule asi nemám, ale třeba je někdy mít budu. Jste hrdinky každého dne. Já se tu budu zatím snažit být nejlepší maminkou těm mým chlupatým láskám,“ dušuje se Anna Slováčková.

Témata: Anna Slováčková