Rozčilený Tomáš Klus: Začíná to být nesnesitelné! Výrobní linky jsou přednější než naše děti!

Tomáš Klus

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. března 2021 15:30

Zpěvák a trojnásobný tatínek Tomáš Klus už má plné zuby toho, co se teď děje. Nelíbí se mu především to, že jsou zavřené školy, ale průmysl nikdo uzavřít nechce. Hrozí prý, že národ kvůli tomu "zblbne"!

Tomáš Klus se po krátké době opět pozastavuje nad současnou situací v Česku. Připomíná, že krize trvá už rok. „Přesně před rokem jsme vydali karanténní desku Pět pohromadě, která vydělala lidem v první linii přes čtvrt milionu korun. Její pozitivní a nadějeplné sdělení sdílím nadále, jen mám teď ve výrobě desku z druhé strany,“ prozradil teď zpěvák.

Sám přiznává, že i na něj krize doléhá. „Ta Covidovo-politická mlha začíná být nesnesitelná. Nikdy by mě nenapadlo, že budu vnitřně dohnán k tomu investovat do Voldemorta dobrovolně ten zbytek peněz, co mám (kdo by neznal ono moderní 'daně platím, pomoct si musím sám'). Ale musí to ven,“ vysvětluje svoje pohnutky.

Nejen jako otci tří dětí se mu nelíbí především uzavřené školy, zatímco průmysl jede dál. „'Zblbnout národ' dostává pod záštitou Strakovky a Andreje Babiše svého významu, protože přístup ke školství, k budoucnosti je tristní a buď nepochopitelně hloupý, nebo děsivě vychytralý. Proč u nás dostávají komíny a výrobní linky přednost před dětmi? To u nás o všem rozhoduje síla zLobby?“ kroutí hlavou Klus, který na politiky apeluje, aby vrátili dětem školu a přestali „blbnout národ“.

Témata: Tomáš Klus Andrej Babiš Vláda ČR