Daisy Lee se bojí o svou číču! Rozhodla se proto udělat něco neuvěřitelného!

Daisy Lee 7

Autor: Hrušková, stars24.cz

29. března 2018 11:35 | Aktualizováno: 29. března 2018 15:29

Daisy Lee je s jistotou jednou z nejvýraznějších hereček filmů pro dospělé u nás, ale i v zahraničí. Stále přináší svým fanouškům bizarnosti a nyní opět nezklamala. S čím přišla tentokrát? Tomu neuvěříte.

Herečka filmů pro dospělé je známá hlavně tím, že otevřeně mluví, na svých sociálních stránkách, o choulostivých situacích z tohoto průmyslu. Vždycky překvapí své fanoušky novou bizarností na svém profilu. Není to tak dávno, co zveřejnila fotografii, kde na veřejnosti močí přímo do kalhot. Tentokrát jde, ale ještě o jinou věc, které snad ani neuvěříte.

To, že má Daisy za sebou několik plastických operací je vidět na první pohled. Nechala si upravit nos, prsa a rty. Ovšem tuhle plastickou operaci může vymyslet jen ona. „Jelikož mi dochází, že si tímhle stylem snad nikdy kluka nenajdu a mám na svém kontu nespočetné množství penisů, tak jsem udělala radikální rozhodnutí,“ prozradila Lee.

„Tímto stylem budu mít vaginu roztahanou, a to samozřejmě nechci, a pokud na to přijde, první, co udělám, nechám si samozřejmě zvětšit prsa a následně zúžit vaginu a udělat novou panenskou blánu. Udělám to hlavně proto, abych pak mému budoucímu příteli řekla, že je můj první, a udělala mu tím radost,“ dodala.

Témata: Daisy Lee