Kamila Nývltová: Zdravotníkům peče i po ostrém výměně názorů s lidmi!

Kamila Nývltová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. března 2021 19:39

Tohle by jí asi nenapadlo. Kamila Nývltová se rozhodla upéct něco dobrého pro zdravotníky, jenže někteří lidé s tím mají problém. Zpěvačku nařkli, že se chce především zviditelnit. Ta si to pochopitelně nenechala líbit a naštěstí si tuto činnost nenechala otrávit.

Kamila Nývltová se v úterý pochlubila, že upekla 300 dortíků pro nemocniční oddělení v trutnovské nemocnici. Jenže evidentně tím alespoň u některých lidí vzbudila vlnu nevole, což je zvlášť v dnešní době nepochopitelné. Následně se tak musela k celé záležitosti vyjádřit podruhé a obsáhleji.

„Tak Vám tady ukážu těch několik zákusků, na kterých jsem se šla tedy do nemocnice zviditelnit, protože o to mi jenom šlo,“ spustila muzikálová hvězda, která udělala dobrou věc. Z jejích slov ale vyplynulo, že jí bylo vyčítáno, že zapomněla třeba na hasiče, maminky a další.

Sama uvedla, že by nejraději napekla všem, komentáře lidí ji ale značně vykolejily. „Co jsou lidi schopní psát, mě někdy až děsí a stydím se za to, kde to vlastně žiju,“ svěřila se oblíbená zpěvačka.

„Hanba by mě fackovala, kdybych se šla vyfotit, ještě k tomu do nemocnice, kde leží můj zvukař Ivan, který je na tom opravdu vážně, a stoupla si tam a čekala na svoje zviditelnění,“ podivila se Nývltová.

„Normálně se nad ničím nezastavuji, ale tohle mě tentokrát dost zamrzelo, že jsou někteří lidé opravdu tak hloupí a dokážou ze sebe vypustit takové věty,“ dodala s tím, že takoví lidé by se měli v první řadě zamyslet nad sebou.

Otrávit se ale Nývltová nenechala, o čemž svědčí snímek z uplynulého víkendu. Upekla totiž další várku dortů, která bezpochyby opět měla svého adresáta.

Témata: Kamila Nývltová