Anička Slováčková: Dojemné loučení s postavou z Ordinace!

Anna Slováčková s kolegou ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. března 2021 15:38

Jako blesk z čistého nebe přišla před jistým časem informace, že v letošním roce po mnoha letech na obrazovkách skončí seriál Ordinace v růžové zahradě. Samotní herci už se tak pomalu loučí se svými postavami.

V Ordinaci se od počátku objevovala řada osvědčených herců, za těch mnoho let však dostala šanci i spousta neokoukaných tváří. Možná první velkou roli tam od tvůrců dostala Anička Slováčková.

Není proto divu, že se ke konci seriálu potřebovala vyjádřit. „Tak v sobotu jsem se s Radkou rozloučila. Bylo to krásných několik let, za které jsem tak vděčná,“ svěřila se na instagramovém profilu.

Dcera slavných rodičů podle svých slov potkala na natáčení spoustu úžasných lidí. Práci na populárním televizním projektu si prý nesmírně užívala. „Moc děkuju za tuhle příležitost,“ konstatovala.

„Děkuji i vám, divákům, že jste si Radku oblíbili a díky vám dostala větší prostor, a že jste tomuhle seriálu, na jehož výrobě se podílí obrovská spousta bezvadných lidí, pořád věrní,“ dodala Slováčková s tím, že už se těší na nové životní cesty.

Témata: Anna Slováčková